Jag fick hjälp genom reiki

Hallå, hallå! Vad glad jag blir över att du har hittat hit, det gör min dag lite bättre. För att göra din dag lite bättre tänkte jag skriva ett inlägg, ett inlägg som kommer handla om EFT and Reiki clinic och den hjälpen jag har fått av dem med reiki i Kungsbacka. Ifall någon av er skulle vilja veta mer om företaget och deras arbete kan ni få ytterligare information här.

Jag har ganska lätt att känna av hur min kropp mår, jag vet fort när det är något som inte står rätt till och vet därför när jag kan söka efter hjälp. För några månader sedan kände jag att min kropp var på väg ur balans, jag visste att något skulle hända men jag visste inte vad. Därför var jag ute i god tid och åkte till vårdcentralen för en undersökning, det visade sig dock att inget var fel. Med samma känsla i kroppen gick jag några veckor men inget hände och det gick inte heller över. Det var då jag började fundera kring reiki, jag såg det som ett alternativ för att bli hel och fri från den känslan. Därför började jag leta efter det rätta företaget för att gå på reiki i Kungsbacka, vilket ledde mig till EFT and Reiki clinic. Känslan angående dem var bra, jag kände att det fanns en tillit och att jag även skulle få bra hjälp av dem. Den känslan var helt korrekt, jag fick all den hjälpen jag behövde av dem. Det ledde i sin tur att jag blev av med den jobbiga känslan i kroppen som jag hade haft under ett par veckor, jag behövde inte längre känna obehag. Med den här upplevelsen i ryggsäcken vet jag att jag kommer vända mig till dem igen för reiki i Kungsbacka om jag skulle få en liknande olustig känsla i kroppen.