Mindfuel http://www.mindfuel.se/ En blogg om mitt liv och min fritid med mera Mon, 18 May 2020 11:45:00 +0000 sv-SE hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.2.6 Raija Gustafsson Konst https://www.mindfuel.se/raija-gustafsson-konst/ Mon, 18 May 2020 11:45:00 +0000 https://www.mindfuel.se/?p=22 Hej på er igen alla mina härliga läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till ännu ett inlägg här på min blogg! Hur mår ni? Jag hoppas verkligen att ni har haft en härlig helg och även att ni ser fram emot vad eftermiddagen har att erbjuda er. Idag har jag tänkt skriva ett […]

Inlägget Raija Gustafsson Konst dök först upp på Mindfuel.

]]>
Hej på er igen alla mina härliga läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till ännu ett inlägg här på min blogg! Hur mår ni? Jag hoppas verkligen att ni har haft en härlig helg och även att ni ser fram emot vad eftermiddagen har att erbjuda er. Idag har jag tänkt skriva ett inlägg om konst i Norrtälje med omnejd och även tipsa er om Raija Gustafsson Konst, vilket är det företag som jag själv har vänt mig till några gånger för att hitta bra och fin konst som passar mig och mitt hem. Jag själv fick Raija Gustafsson Konst som tips utav en kollega till mig, som även hon vänt sig till dem för att få pålitlig hjälp inom konst. Jag är ju verkligen ett stort fan av konst i allmänhet, och jag har varit i kontakt med flera olika konstnärer med fin konst. Dock har jag inte förrän nu hittat en konstnär som faller mig helt i smaken. Raijas sätt av måla och skapa konst känns för mig helt rätt. Hennes konst passar så fint in i mitt hem, vilket känns så kul.

Vad jag verkligen tycker om med Raija Gustafsson Konst är att hon arbetar mycket med kundservice, vilket är någonting som verkligen tycker om och värderar högt hos företag. Jag är så tacksam över den hjälp som jag har fått utav Raija Gustafsson Konst och jag vill därför tipsa er som befinner er i Norrtälje eller Uppsala med omnejd att vända er till just dem. Nu ska jag iväg på en snabb promenad innan jag och sambon ska sätta upp lite nya tavlor och konst här hemma. Så spännande! Ha nu en fin dag, så hörs vi snart igen!

Inlägget Raija Gustafsson Konst dök först upp på Mindfuel.

]]>
Byygandsställningar i Uppsala för alla vårens husprojekt https://www.mindfuel.se/byygandsstallningar-i-uppsala-for-alla-varens-husprojekt/ Fri, 17 Apr 2020 09:00:00 +0000 https://www.mindfuel.se/?p=20 Hej på er alla goa och fredagsglada! Här på firman har vi haft gemensam frukost tidigare imorse, ett väldigt trevligt och uppskattat inslag på veckoslutet. Vår firma jobbar med byggnadsställningar runt omkring Uppsala och därför är ju många av de som jobbar ute på fältet om man kan kalla det så under mesta tiden av […]

Inlägget Byygandsställningar i Uppsala för alla vårens husprojekt dök först upp på Mindfuel.

]]>
Hej på er alla goa och fredagsglada!

Här på firman har vi haft gemensam frukost tidigare imorse, ett väldigt trevligt och uppskattat inslag på veckoslutet. Vår firma jobbar med byggnadsställningar runt omkring Uppsala och därför är ju många av de som jobbar ute på fältet om man kan kalla det så under mesta tiden av arbetsdagarna, så för teamkänslan är det värdefullt att ha sådana här gemensamma saker.

Jag jobbar på kontoret och bokar in uppdrag och tar emot kunders förfrågningar när de behöver byggnadsställningar eller har några frågor. Jag sköter också fakturering och andra administrativa uppgifter. Här i Uppsala skiner solen idag och sådana dagar är jag nästan lite avundsjuk på de som får jobba utomhus, men andra dagar när det regnar och har sig då är jag allt tacksam att jag får jobba inne på ett varmt och torrt kontor. Nu börjar en ganska hektisk period för oss eftersom det är många som ska måla om sina hus och renovera sina husfasader samt byta fönster och sådant som ofta kräver byggnadsställningar för att nå upp. Det är ju nu när vi får lite varmare och torrare väder som sådana projekt blir vanligare, vilket ju inte är så konstigt.

?Jag trivs väldigt bra på mitt jobb och samtidigt är det ju också skönt när det är helg. Den här helgen ska vi nog ta fram grillen och göra säsongens första grillning vilket ju alltid är väldigt gott och härligt. Det är ett sådant där typiskt tecken på att det är vår och att sommaren snart är här, oj som jag har längtat efter med värme! Hoppas nu ni får en helt underbar fredag och en härlig helg oavsett om du är ledig eller om du jobbar. Nu ska jag ta hand om några fakturor och kundsamtal för att boka in fler uppdrag. Må så gott!

Inlägget Byygandsställningar i Uppsala för alla vårens husprojekt dök först upp på Mindfuel.

]]>
Unna dig en professionell fönsterputsning https://www.mindfuel.se/unna-dig-en-professionell-fonsterputsning/ Mon, 23 Mar 2020 10:15:01 +0000 https://www.mindfuel.se/?p=18 Hejsan. Nu tar jag en liten paus ifrån städningen i hemmet och skriver ett inlägg till er, mina kära läsare. Jag är rätt så bra på att effektivisera städningen, dessutom tycker jag till skillnad från många andra att det är ganska roligt att städa och göra det fint, med ett undantag, fönsterputsningen. Nu så här […]

Inlägget Unna dig en professionell fönsterputsning dök först upp på Mindfuel.

]]>
Hejsan. Nu tar jag en liten paus ifrån städningen i hemmet och skriver ett inlägg till er, mina kära läsare. Jag är rätt så bra på att effektivisera städningen, dessutom tycker jag till skillnad från många andra att det är ganska roligt att städa och göra det fint, med ett undantag, fönsterputsningen. Nu så här när solen står allt högre på himlen för varje dag som går så syns det verkligen i var mans hem hur smutsiga fönstren är. Jag ska prata med er om ett företag som utför fönsterputs i Örebro, det är ett företag som jag tog hjälp av för några dagar sedan och de har sett till att få mina fönsterrutor skinande rena. 

Nicks Städ & Fönsterpus heter företaget som jag vände mig till och det är ett företag som jag varmt kan rekommendera alla som vill få hjälp inom fönsterpus i Örebro med omnejd. Har ni tänkt på att det inte ser välstädat ut hemma, även om det är det, om inte fönstren är putsade? Att få hjälp med detta känner jag är en väldigt bra sak för det tat tid att putsa alla fönster och det är svårt att få det där riktigt professionella resultatet som Nicks Städ & Fönsterputs får till. Det var första gången jag tog hjälp av dem, tidigare har jag alltid gjort detta själv. Det är en väninna till mig som berättade om dem och hur nöjd hon var med hjälpen. Hon fick mig att ta steget och lyfta på luren och ringa och boka en tid och jag hoppas att även ni tar ett klokt beslut och hör av er till dem, så kan ni få riktigt bra hjälp ni också, ni i Örebro med omnejd som vill få hjälp inom fönsterputs. 

 

Inlägget Unna dig en professionell fönsterputsning dök först upp på Mindfuel.

]]>
Sindras fransar https://www.mindfuel.se/sindras-fransar/ Wed, 18 Mar 2020 10:00:01 +0000 https://www.mindfuel.se/?p=16 Hej på er igen alla mina fina och härliga läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en bra start på veckan, och även att ni ser fram emot vad resten utav veckan har att […]

Inlägget Sindras fransar dök först upp på Mindfuel.

]]>
Hej på er igen alla mina fina och härliga läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en bra start på veckan, och även att ni ser fram emot vad resten utav veckan har att erbjuda er. Ni är många som har haft frågor och funderingar kring det här med fransar i Norrtälje med omnejd, och då jag såklart vill vara till så stor hjälp som jag bara kan, kommer jag nu att skriva ett inlägg om detta och även tipsa er om ett företag som jag själv valde att vända mig till för ett tag sedan. Sindras fransar är ett företag som jag fick som tips utav en kollega till mig som även hon vänder sig till dem för att få hjälp med sina fransar. Som ni säkert vet har jag en väldigt stressig vardag. Detta innebär att jag har väldigt svårt att få tid över för att sminka mig på morgnarna. Jag har därför länge letat efter ett pålitligt företag som kan hjälpa mig med mina fransar, för att jag ska kunna spara tid på morgnarna.

Sindras fransar är verkligen otroligt kunniga inom kundservice, vilket verkligen gläder mig. Redan på mitt första besök kände jag mig väldigt trygg och säker, och även väldigt glad då det vara roligt att lära känna min fransstylist. De är även otroligt kunniga och erfarna inom sin bransch, vilket självklart är det viktigaste när man väljer ett företag inom fransar. Jag är så nöjd med de tillfällen som jag besökt Sindras fransar, och mina fransar har aldrig varit finare. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Norrtälje eller Rimbo med omnejder att vända er till just Sindras fransar. Ha nu en riktigt bra onsdag, så hörs vi i nästa inlägg!

Inlägget Sindras fransar dök först upp på Mindfuel.

]]>
Jag fick hjälp genom reiki https://www.mindfuel.se/jag-fick-hjalp-genom-reiki/ Thu, 03 Oct 2019 15:00:00 +0000 https://www.mindfuel.se/?p=14 Hallå, hallå! Vad glad jag blir över att du har hittat hit, det gör min dag lite bättre. För att göra din dag lite bättre tänkte jag skriva ett inlägg, ett inlägg som kommer handla om EFT and Reiki clinic och den hjälpen jag har fått av dem med reiki i Kungsbacka. Ifall någon av […]

Inlägget Jag fick hjälp genom reiki dök först upp på Mindfuel.

]]>
Hallå, hallå! Vad glad jag blir över att du har hittat hit, det gör min dag lite bättre. För att göra din dag lite bättre tänkte jag skriva ett inlägg, ett inlägg som kommer handla om EFT and Reiki clinic och den hjälpen jag har fått av dem med reiki i Kungsbacka. Ifall någon av er skulle vilja veta mer om företaget och deras arbete kan ni få ytterligare information här.

Jag har ganska lätt att känna av hur min kropp mår, jag vet fort när det är något som inte står rätt till och vet därför när jag kan söka efter hjälp. För några månader sedan kände jag att min kropp var på väg ur balans, jag visste att något skulle hända men jag visste inte vad. Därför var jag ute i god tid och åkte till vårdcentralen för en undersökning, det visade sig dock att inget var fel. Med samma känsla i kroppen gick jag några veckor men inget hände och det gick inte heller över. Det var då jag började fundera kring reiki, jag såg det som ett alternativ för att bli hel och fri från den känslan. Därför började jag leta efter det rätta företaget för att gå på reiki i Kungsbacka, vilket ledde mig till EFT and Reiki clinic. Känslan angående dem var bra, jag kände att det fanns en tillit och att jag även skulle få bra hjälp av dem. Den känslan var helt korrekt, jag fick all den hjälpen jag behövde av dem. Det ledde i sin tur att jag blev av med den jobbiga känslan i kroppen som jag hade haft under ett par veckor, jag behövde inte längre känna obehag. Med den här upplevelsen i ryggsäcken vet jag att jag kommer vända mig till dem igen för reiki i Kungsbacka om jag skulle få en liknande olustig känsla i kroppen.

Inlägget Jag fick hjälp genom reiki dök först upp på Mindfuel.

]]>
Mitt tak har blivit mycket finare https://www.mindfuel.se/mitt-tak-har-blivit-mycket-finare/ Tue, 23 Jul 2019 08:45:00 +0000 https://www.mindfuel.se/?p=10 God förmiddag på dig! Vad roligt att du har kommit hit för att läsa ett av mina inlägg, det du kommer få läsa om är företaget BK Hus och Bygg. Av dem har jag fått hjälp med takarbeten i Lund, då jag fick så bra hjälp av dem vill jag gärna dela med mig av […]

Inlägget Mitt tak har blivit mycket finare dök först upp på Mindfuel.

]]>
God förmiddag på dig! Vad roligt att du har kommit hit för att läsa ett av mina inlägg, det du kommer få läsa om är företaget BK Hus och Bygg. Av dem har jag fått hjälp med takarbeten i Lund, då jag fick så bra hjälp av dem vill jag gärna dela med mig av det till er.

Taket på mitt hus har länge sett kaotiskt ut, det har inte riktigt fått den omvårdnad som det behöver och har därför bara sett sämre och sämre ut. Det taket som var på huset när jag köpte det har förmodligen varit där sedan huset byggdes för många år sedan. Redan när jag köpte huset hade jag tankarna på att göra något åt det, förmodligen byta ut det helt. De tankarna blev lite bortprioriterade när det behövde göras andra saker med huset, det har alltid kommit något i vägen. För ett par månader sedan var det dock dags att ta tag i det oavsett om det kom något annat i vägen, taket behövde prioriteras först för en gångs skull. För att få den bästa möjliga hjälpen kontaktade jag BK Hus och Bygg så jag visste att de var kunniga inom takarbeten i Lund. Att vända sig till just dem var ett riktigt bra val, av dem fick jag all den hjälpen jag var i behov av. De skötte dessutom allt jobb otroligt bra, det var arbete av hög kvalité. Allt gick väldigt smidigt och jag fick snabbt ett mycket finare tak på mitt hus, vilket jag är väldigt nöjd över. Att det här företaget gjorde ett så bra jobb hemma hos mig gör att jag kan tipsa er om att också vända er till dem om ni behöver hjälp med takarbeten i Lund, oavsett vad det berör. 

Inlägget Mitt tak har blivit mycket finare dök först upp på Mindfuel.

]]>
Vill du göra fillers i Gävle? https://www.mindfuel.se/vill-du-gora-fillers-i-gavle/ Thu, 11 Jul 2019 07:14:58 +0000 https://www.mindfuel.se/?p=6 God morgon på er, hoppas ni alla har sovit gott och ätit en god frukost. För att rivstarta den här dagen på bästa sätt tänkte jag skriva ett rekommendationsinlägg till er, jag vet även att en del av er har längtat efter det. Jag tänkte idag rekommendera företaget Gävle Injektioner som har hjälpt mig med […]

Inlägget Vill du göra fillers i Gävle? dök först upp på Mindfuel.

]]>
God morgon på er, hoppas ni alla har sovit gott och ätit en god frukost. För att rivstarta den här dagen på bästa sätt tänkte jag skriva ett rekommendationsinlägg till er, jag vet även att en del av er har längtat efter det. Jag tänkte idag rekommendera företaget Gävle Injektioner som har hjälpt mig med fillers i Gävle.

Ända sedan jag var liten har jag inte känt mig bekväm med mina läppar, de är otroligt små och jag har alltid velat ha större. Självklart har jag aldrig velat ha så stora att det ser onaturligt ut men jag har haft viljan om lite fylligare läppar så de i alla fall syns. Mina föräldrar har aldrig gillat tanken av att jag ska spruta in något i läpparna, de har alltid sagt ”du är fin precis så som du är”. Det är ju en förälders uppgift att säga att ens barn är fint, det vore konstigt om det var motsatsen. Hur som helst valde jag att gå och göra fillers i Gävle när jag väl fyllde 18 år, jag kunde då själv bestämma om jag ville göra det eller inte. När det var dags för mig att göra fillers vände jag mig till Gävle Injektioner, jag hade hört mycket bra om dem och kände mig därmed trygg i att låta dem ta hand om behandlingen. Vi samtalade tillsammans om hur mycket större mina läppar skulle bli och hur allt skulle gå till. De var otroligt pedagogiska och lugnande, vilket fick mig att bara känna mig ännu tryggare. När jag väl fick se resultatet blev jag extremt nöjd, mina läppar hade blivit jättefina och jag var supernöjd. Sammanfattningsvis är jag otroligt nöjd över att ha gjort fillers och samtidigt kan jag rekommendera er att också vända er till dem om ni också är intresserade av att göra fillers i Gävle. 

Inlägget Vill du göra fillers i Gävle? dök först upp på Mindfuel.

]]>
På den här skönhetssalongen är de experter på fillers https://www.mindfuel.se/pa-den-har-skonhetssalongen-ar-de-experter-pa-fillers/ Wed, 10 Jul 2019 10:14:58 +0000 https://www.mindfuel.se/?p=4 Härligt mina vänner att ni kikar in på bloggen även idag! Det är många som ber om mina råd, särskilt många har efterlyst någon bra skönhetssalong som verkligen kan det här med avancerad hudvård och fillers i Helsingborg. Jag är en av många personer som har fått hjälp av en professionell skönhetssalong som heter Epic […]

Inlägget På den här skönhetssalongen är de experter på fillers dök först upp på Mindfuel.

]]>
Härligt mina vänner att ni kikar in på bloggen även idag! Det är många som ber om mina råd, särskilt många har efterlyst någon bra skönhetssalong som verkligen kan det här med avancerad hudvård och fillers i Helsingborg. Jag är en av många personer som har fått hjälp av en professionell skönhetssalong som heter Epic Skin, så jag vet verkligen vad jag talar om när jag säger att det här är en av de bästa skönhetssalongerna att vända sig till när man söker hjälp inom fillers i Helsingborg. 

 

Epic Skin är ett företag som har lite mer än bara det här med fillers i sitt utbud att erbjuda, och nu när ni bett om min hjälp, känns det viktigt att få skriva några rader om just denna professionella skönhetssalong. Långt ifrån alla skönhetssalonger lever upp till branschens krav. Jag känner till ett flera företag som gått i konkurs bara det senaste året, men bra företag som Epic Skin består, och behöver inte stänga ner sin verksamhet eftersom kunderna vill gå just dit, därför att de verkligen är superduktiga på att ge behandlingar med fillers i Helsingborg. På Epic Skin kan ni som önskar hjälp inom fillers i Helsingborg, snabbt och effektivt få denna hjälp av riktigt välutbildad personal som har stor erfarenhet, personal som hela tiden ser till att hänga med i utvecklingen och hålla sig uppdaterade. De som jobbar på Epic Skin är väldigt duktiga på botox också, plus en hel del övriga behandlingar inom skönhet. Just det här med botox ska jag skriva ett inlägg om lite senare hade jag tänkt mig, för jag har faktiskt fått väldigt bra hjälp med det också. Kolla gärna in det här företaget på Facebook! 

Inlägget På den här skönhetssalongen är de experter på fillers dök först upp på Mindfuel.

]]>